In-Company Training

Doel 

Maatwerk training, advies en workshops zijn gericht op individuele situatie, vergroot uw kansen op succesvol zakendoen met China. 

 

Inhoud training / lezing series over China

De training vormt een multidisciplinaire introductie tot de taal, cultuur, geschiedenis en actualiteit van China. Daarnaast geeft de training inzicht in interculturele communicatie, met betrekking tot China.

  • Kennismaking met het moderne China, vanuit de historische achtergrond en structuren die het land en zijn huidige culturele diversiteit en samenleving hebben gevormd met inzicht in de (dis-)continuïteit van staat en natie, het doorwerking van het confucianisme en de oude bureaucratie, de relatie van China met zijn Aziatische omgeving en met het Westen.
  • De ontwikkelingen in de twintigste eeuw, de sociale structuren, de verandering van politiek en economische systeem, China's hedendaagse positie in de wereld en het internationale beleid.
  • Een inleidend overzicht van de essentiële Chinese cultuur context in interculturele communicatie perspectief.

 

Inhoud training Chinees programma

De inhoud van maatwerk taaltraining is gericht op taalverwerving Chinees (conversatie in het Mandarijn, met een correcte uitspraak mede op basis van het Chinese transcriptiesysteem pinyin) en op interculturele factoren zoals Chinese omgangsvormen, het Chinese politieke systeem, Chinese economie e.d. 

Duur: 30 uur per niveau. Uiteindelijk bepaalt u uiteraard zelf, voorafgaand aan de cursus, het aantal lesuren dat u wilt gaan volgen.

Les materialen: 
New Practical Chinese Reader, Text book en work book met CD Room. 
Gate way to Business Chinese

Locatie: de trainingen worden in-company gegeven

Kosten: het tarief wordt vastgesteld in onderling overleg